Slapen in Katwijk aan Zee

Strandhuisjes

Een strandhuisje huren? Dat kan in Katwijk aan Zee. Bij een aantal exploitanten in Katwijk aan Zee verhuren strandhuisjes. U kunt dan genieten van een heerlijk ontspannen vakantie op het strand, lekker zwemmen of surfen in de zee direcht vanuit je huisje, een wandeling maken in de nabijgelegen duinen of ’s avonds tot rust komen en genieten van een ondergaande zon. Een ervaring die je een keer moet meemaken.

Kust Strandhuisjes

Vanaf € 300,-
Maximaal 5 personen per huisje, woonkamer, compleet ingerichte open keuken, ruime vide met 2 slaapplaatsen en uitzicht op zee, slaapkamer met 2-persoonsbed, veranda met glazen windscherm, douche-toiletruimte, LED TV met dvd speler / Kabel TV,
wifi aanwezig, volledig geïsoleerd met centrale verwarming, dus comfort in het voor- en naseizoen!.

Meer informatie

 

Strandhuisjes Key West

Vanaf € 460,-
Voor een ontspannen strandvakantie op het Zuid-Hollandse strand bent u hier op de juiste plaats. Schoentjes uit slippertjes aan en relaxen, dat is Key West ten top.

keywestsm

Meer informatie

 

Logeren aan Zee

Vanaf € 415,-
Op het strand van Katwijk Noord zijn 10 unieke vakantiehuisjes te huur, voor een korte of langere vakantie. Logeren Aan Zee biedt u zo de gelegenheid om eens lekker bij te komen op een unieke vakantielocatie in Nederland. Dichterbij de zee en het strand kunt u niet verblijven.

Logeren aan Zee

Meer informatie

 

Strand vakantiehuisjes katwijk

Vanaf € 400,-

Uw huisje biedt slaapplaats aan maximaal 5 personen. (slaapbank in de woonkamer) Compleet ingerichte open keuken voorzien van: (vaatwasser, koelkast vz. v. een vriesvakje, magnetron, inductie kookplaat en koffie apparaat). Open vide met tweepersoonsbed en uniek uitzicht op zee!

strandhuiskatwijk

Meer informatie

 

Strandhuisjes Willy Noord

Vanaf € 360,-

Op één van de mooiste plekken aan de noordzeekust, liggen aan de voet van de Katwijkse Noordduinen 10 prachtig aangeklede strandbungalows. De bungalows staan letterlijk op het strand, met uitzicht op de imposante Noordzee. Stelt u zich eens voor: ontbijten aan strand met op de achtergrond de ruisende zee. Uw kinderen die ‘s ochtends op een leeg strand heerlijk aan de vloedlijn op zoek zijn naar schelpjes of met een schepnetje door de zee vissen. De ultieme kans om met uw gezin een onvergetelijke vakantie op strand door te brengen. Want of u nu houdt van lange wandelingen of lekker ontspannen in de zon, de strandbungalows van Willy Noord hebben voor iedereen iets te bieden.

Strandhuisjes Willy Noord

Meer informatie

 

Strandhuisjes Willy Zuid

Vanaf € 435,-

Genieten van het strandleven, het mooie uitzicht, het vrije gevoel, het kabbelen van de zee, de op- en ondergaande zon, de gezonde lucht…wat wil een mens nog meer?

Strandpaviljoen Willy Zuid met zijn Strandhuisjes liggen aan het Zuiderstrand van Katwijk aan Zee, 100 m. van de boulevard. De Zuidduinen is een beschermd natuurgebied waar een mooi fiets- en wandelpad ligt tussen Wassenaar en Katwijk. Het centrum van Katwijk ligt op ca. 10 minuten lopen. Daar vindt u een groot en mooi aanbod van winkels, terrassen en restaurants.

Strandhuisjes Willy Zuid

Meer informatie

Strandhuisjes De Watering

Vanaf € 415,-
Onze luxe huisjes zijn van alle gemakken voorzien, maar vooral het genieten op en om het strand geeft u rust. Vanaf uw veranda heeft u een prachtig uitzicht over het strand en de zee. ’s Avonds kunt u heerlijk ontspannen en naar de ondergaande zon staren.
De strandhuisjes bieden het volgende: ruimte aan maximaal 6 personen,
Televisie, Douche/toilet, CV-installatie, Compleet ingerichte keuken, gratis gebruik van WiFi.

watering

Meer informatie