Slapen in Katwijk aan Zee

Hotel Wassenaar

Hotel Wassenaar kamerHotel Wassenaar ligt aan de rand van de Wassenaarse duinen op ongeveer 4,5 km van het strand de Wassenaarseslag met een prachtig landelijk uitzich over de weilanden naar golfclub Rozenstein.

Het hotel beschikt over een gezellige brasserie met een wisselende kaart en een ruim terras waar gerechten geserveerd worden uit internationale keuken.

Er zijn verschillende vergaderzalen en een enorm prachtige ruimte voor feesten, partijen en private diners. Het hotel biedt modern ingerichte kamers, familiekamers en bruidssuites. De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, flatscreentelevisie met internationale kanalen, bureau, moderne bad/douche faciliteiten en gratis Wi-Fi.

Kom in alle comfort genieten van de prachtige omgeving. Wij kijken er naar uit om u in ons hotel te mogen ontvangen!
Hotel Wassenaar ligt midden in de natuur met het strand en de zee om de hoek. Er zijn dan ook vele activiteiten die in de nabije omgeving ondernomen kunnen worden.

Omgeving

Pan van Persijn

Het gebied was ooit het jachtgebied van de Heren van Persijn, wier kasteel in Wassenaar stond. Vanaf 1900 is het landgoed voor verschillende doeleinden gebruikt zoals weide- en teelgrond. In de Tweede Wereldoorlog maakte het gebied onderdeel uit van de Atlantikwall, waar nog steeds overblijfselen van te zien zijn.

Bizon

 

Wassenaarse Slag

De kustlijn van Wassenaar is ruim 8 kilometer lang. De stranden zijn op 4 km afstand van het hotel en gemakkelijk te bereiken. Met vier strandpaviljoens is de Wassenaarse Slag een rustig strand waar men van de prachtige natuur kan genieten.

Strand van Katwijk

Terwijl de Wassenaarse Slag vooral rust en natuurschoon biedt, bruist het in Katwijk van de activiteiten. Op zee worden watersporten bedreven en op de boulevard zorgen vele restaurants voor een gezellige sfeer. In de zomer is er in Katwijk iedere dinsdag de toeristenmarkt. Lees meer…

Meijendel

De duinen ten zuiden van Wassenaar behoren tot de belangrijkste kustgebieden van Nederland, met een overwegend open duinlandschap met struweel. Bossen bevinden zich vooral in de grotere duinvalleien in de vallei van Meijendel. Het gebied ontvangt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers. Vincent van Gogh heeft er in 1882-83 gewoond.

Scheveningen

Het bekendste strand van Nederland ligt op 12 km afstand van het hotel. Een bezoek aan de haven of het Kurhaus in Scheveningen is een must voor bezoekers van de regio en het strand is voor ieder is van een gezellige drukte houdt. Zeker in de zomermaanden is Scheveningen een geweldige plek om het nachtleven van de regio te verkennen.

Stadsbezoek Leiden en Den Haag

Leiden – De sleutelstad is op 10 km afstand van het hotel gemakkelijk te bereiken en biedt naast diverse winkels en mooie musea ook een prachtig centrum waar men dagen kan spenderen. Eenmaal per jaar, op 2 en 3 oktober, is de stad het podium voor het Leids ontzet; hutspot, haring en witte brood maar vooral buitenoptredens en gezelligheid sieren de stad tijdens deze twee dagen. Lees meer…

Den Haag – Met meer dan 100 verstopte hofjes is Den Haag met recht een ‘hofstad’. Vanwege de prachtige musea, een overvloed aan cultuur zoals het Binnenhof en het Paleis Noordeinde waar Prinses Beatrix woont en natuurlijk vele winkels zal men zich niet snel gaan vervelen. In attractiepark Madurodam is geheel Nederland te bewonderen.

Contact Gegevens

Hotel Wassenaar
Katwijkseweg 33
2242 PC Wassenaar

Telefoonnummer: 070-3330600
E-mailadres: info@hotelwassenaar.nl
Website: www.hotelwassenaar.nl