Slapen in Katwijk aan Zee

Hotel Noordzee

Hotel Noordzee

Hotel Noordzee biedt een heerlijk verblijf direct aan de schilderachtige kust van Katwijk aan Zee met een prachtig uitzicht over de Noordzee. Vele gasten genieten ieder jaar weer vanuit het uniek gelegen hotel van Holland’s mooiste kustlijn en het rustieke karakter van het vissersdorp. Direct voor het hotel ligt een schoon, breed strand waar u vier seizoenen per jaar kunt genieten en ontspannen. Een verblijf bij Hotel Noordzee is dan ook altijd inclusief gratis uitwaaien aan zee.

Hotel Noordzee biedt u een verblijf naar wens met nette, comfortabele kamers, moderne faciliteiten en natuurlijk een goede service. De chefkok maakt graag voor u een heerlijke lunch of diner in het à la carte-restaurant of pizzeria. De arrangementen of tips vanuit de omgeving zult u Katwijk aan Zee op een unieke en verrassende manier ervaren.

Op www.hotelnoordzee.nl kunt u een beeld krijgen van de kamers en faciliteiten.  Uw reservering kunt u via de website eenvoudig doorgeven.

Hotel Noordzee biedt u verschillende type kamers. Alle kamers zijn goed verzorgd en beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen. Sommige kamers zijn extra ruim of beschikken over bijzondere voorzieningen. Via ons sterren-systeem kunt u eenvoudig zien welk soort kamer het betreft.

Hotel Noordzee Donna kamer

Naast het boeken van een comfortabele kamer kunt u ook gebruik maken van diverse arrangementen. De arrangementen maken uw verblijf in Hotel Noordzee extra de moeite waard tegen een voordelige prijs. Door gebruik te maken van de arrangementen zult u optimaal genieten van alles wat Hotel Noordzee en de omgeving van Katwijk aan Zee u te bieden heeft. Alle arrangementen zijn inclusief gratis uitwaaien aan zee.

Hotel Noordzee Contact gegevens

Hotel NoordzeeHotel Noordzee
Boulevard 72
2225 AG Katwijk aan Zee
Zuid Holland
Tel. +31 (0)71 401 57 42
Fax +31 (0)71 407 51 65
E-mail info@hotelnoordzee.nl
Website: http://www.hotelnoordzee.nl/

Hotel Noordzee gelegen aan de Boulevard en in gezellige centrum van Katwijk aan Zee.
Hotel Noorzee is aangegeven met het grijze icoon.